Uw Microsoft-account koppelen aan uw domeinaccount

Volgen

U kunt uw Microsoft-account aan een domeinaccount koppelen en uw instellingen en voorkeuren tussen beide accounts synchroniseren. Als u bijvoorbeeld een domeinaccount gebruikt op uw werk, kunt u uw Microsoft-account hieraan koppelen, zodat u dezelfde bureaubladachtergrond, app-instellingen, browsergeschiedenis, favorieten en andere Microsoft-instellingen hebt als op uw pc thuis. U kunt ook gebruik maken van de Microsoft-accountservices van uw domein-pc zonder dat u zich hiervoor apart hoeft aan te melden.

Uw Microsoft-account koppelen

1. Veeg vanaf de rechterrand van het scherm en tik achtereenvolgens op Instellingen en Pc-instellingen wijzigen.
    Als u met een muis werkt, wijst u de rechterbovenhoek van het scherm aan, beweegt u de muisaanwijzer naar beneden en klikt u achtereenvolgens op Instellingen en Pc-instellingen wijzigen.

2. Tik of klik op Gebruikers.

3. Tik of klik op Uw Microsoft-account koppelen.

4. Selecteer de instellingen van uw Microsoft-account die u wilt synchroniseren met uw domeinaccount en tik of klik opVolgende.

5. Voer het e-mailadres in dat u gebruikt als uw Microsoft-account en tik of klik op Volgende.

Als u nog geen Microsoft-account hebt, tikt of klikt u op Een nieuw e-mailadres aanvragen en volgt u de instructies.

6. Voer het wachtwoord voor uw Microsoft-account in en tik of klik op Volgende.

7. Voer uw gegevens voor de beveiligingsverificatie in en tik of klik op Volgende en vervolgens op Voltooien.